Osvobození se od zneužití

Brno

Osvobození se od manipulace, role oběti i zneužití

Kolik „kostlivců“ máte ve vašem životě, které vám nedovolují žít v souladu a stále přitahujete lidi či situace, které se opakují a stále dokola padáte do stejné smyčky zneužití a skončíte v roli oběti?

Zneužívání má mnoho podob a mnoho tváří. Může pocházet od nás samých nebo od ostatních. Ovlivňuje to vaše jednání i to, jak vidíte sami sebe ve vztazích, v práci a kdekoliv. Omezuje to vaše kapacity přijímat, mít lehkost a radost si vytvořit život, po kterém toužíte. Jaké by to bylo, kdyby byl způsob, jak tyto formy manipulace uvolnit z těla a propustit programy, přesvědčení a omezení, ze kterých fungujete?

Existuje v každém z nás velmi silný tělesný proces, který vyvolává a uvolňuje formy zneužití z buněk, orgánů kdekoliv, kde se usadí a drží vás v zajetí bez možností změny a dlouhodobě tam působí destruktivně. Pomocí otázek a různých čistících vět můžete uvolnit nashromážděné stresové situace nejen z tohoto života.

Jste připraveni žít život bez následků zneužití? Jste ochotni umožnit uzdravit svou duši, své tělo a znovu prožívat radost? Co si vyberete teď – trpět a nebo žít?

Z vlastní zkušenosti pracuji s tímto procesem téměř každý den a je až neuvěřitelné kolik věcí přichází na povrch, zvědomení různých situací, kde jsem  se nevědomě „zaháčkovala“ v minulosti. Dovolila jsem si to uznat a propustit pryč. Je to velká úleva a jsem neskutečně vděčná sama sobě, že jsem mohla jít na  prožitkový speciální kurz, kde jsem se o tématu hodně dozvěděla.  O čem člověk nedokáže mluvit a drží si to v sobě, to se nemůže změnit, o čem dokáže mluvit, to se začne měnit.

Formy zneužití jsou:

Fyzické, duševní, emoční, sexuální, finanční, duchovní či náboženské, zneužití sebe a gaslighting.

Být obětí :

Co když být obětí přináší prospěch?                                                                                    Co když být obětí je jen volba? Vzdát se veškeré své moci a vědomí, abyste se vešli do očekávání společnosti a Vaší rodiny, abyste potom mohli dostat trochu lásky?             Co když být obětí je prospěšné, protože se můžete cítit zvláštní, jedineční a tím jste uvěřili, že je to jediný způsob, jak být milován(a) a mít pozornost?